MS Elektronik & Data
Produkter  
IT løsninger fra M. Schmidt
 
             

Velkommen til grundejerforeningen Kettrupgård

Grundejerforeningen blev stiftet i 2003 og har i dag 24 medlemmer.

Medlemmerne er lodsejerne på Olgavej nr. 22 - 60.
Kettrupgård - Olgavej ligger i et fredeligt område ved Grønhøj strand mellem Blokhus og Løkken i Jammerbugt kommune i Nordvestjylland.
Området indeholder en fælles petanquebane og gynge.
Et pragtfuldt sted på alle årstider. Kun ca. 1000 meter fra Grønhøj strand.

 
      

Nyhed! - Bredbånd via fibernet på Olgavej.

03/2016. Med accept fra 13 ud af 24 grundejere til Bredbånd Nords tilbud på etablering af bredbåndsforbindelse via fibernet på Olgavej bliver det nu en realitet!

Nyfors Fibernet, der forestår etableringen af netværket, har fået gravetilladelse af grundejerforeningens bestyrelse, og nedgravning / fremføring af rør gennemføres skånsomt fra slutningen af marts til slutningen af april 2016, hvorefter de 13 tilmeldte husstande vil blive tilsluttet.

De tilmeldte husstande har netop modtaget en skriftlig bekræftelse på tilslutningen fra Bredbånd Nord med detaljerede oplysninger om den individuelle aftale og angivelse af 2 besøgsdatoer; den ene i slutningen af marts for besøg af en kundekonsulent om udstyrets placering i huset; den anden i slutningen af april for besøg af en tekniker for opsætning af fiberboksen. Vær opmærksom på de udmeldte tidspunkter, da det som udgangspunkt kræver ejerens tilstedeværelse.

De 11 husstand, som ikke har gjort brug af tilbuddet, kan ifølge Bredbånd Nord måske nå at komme med alligevel; men det forudsætter en hurtig henvendelse til selskabet og må gøres, mens Nyfors gravemaskiner er i området! Kontakt rettes til fiberkonsulent Morten Møller Hansen på 2053 5044 eller mmh@bredbaandnord.dk.

Med dette initiativ har vi fremtidssikret internetforbindelsen via fibernet til vore huse. Det betyder stabilt, driftssikkert, høj hastighedsnetværk, der kan trække næsten alle de enheder; mobil, tablets og computer, det skal være og samtidig åbne op for TV forbindelse via Waoo.

 
      

Sommerhus WIFI fra Nyfors!

03/2016. Om det er foranlediget af den indgåede aftale med Bredbånd Nord om fibernet vides ikke; men grundejerforeningen har netop modtaget et parallelt tilbud på Sommerhus WIFI fra Nyfors.

Sommerhus WIFI er en trådløs bredbåndsløsning, hvor signalet fremføres "i luften" mellem en sendemast og en modtager på dit hus.
Modsat fibernetforbindelsen byder denne løsning typisk på lavere effekt, inkluderer ikke umiddelbart mulighed for en TV løsning og koster kr. 995,- at få installeret. (Installationen af fibernet er gratis)

For nogle vil Sommerhus WIFI være fuldt tilstrækkeligt, og derfor har vi også valgt at viderebringe dette tilbud. For yderligere information vedhæftes tilbud fra Nyfors klik her

 
      

Nu er der mulighed for bredbånd via fibernet på Olgavej.

11/2015 Nyfors er i gang med at grave fibernet ned i flere grundejerforeninger i Grønhøj. I den forbindelse har Nyfors sagt ja til, at tilbyde os fibernettet her også. Nærmere info følger. Nærmere info følger.
Tilbud ->          Bestilling ->          Brochure ->

 
      

Grundejerforeningsmøde 2016.

11/2015 Det årlige grundejerforeningsmødet for 2016 vil blive afholdt i Kr. Himmelfartsferien, søndag d. 8. Maj kl. 09.00 på Camping Rolighed. Skriftlig indkaldelse følger.

 
      

Grundejerforeningsmøde 2015.

02/2015 Det årlige grundejerforeningsmødet for 2015 vil blive afholdt lørdag den 23. maj kl. 09.00 på Camping Rolighed. Særskilt indkaldelse er udsendt 30/4-15 pr. mail og post.

 
      

Grundejerforeningsmøde 2014.

01/2014 Det årlige grundejerforeningsmødet for 2014 vil blive afholdt lørdag den 7. juni kl. 09.00 på Camping Rolighed. Særskilt indkaldelse vil blive udsendt senere i flg. vedtægterne.

 
      

Ændring af opkrævning af grundejerforeningskontingent.

11/2013 Nyfors har desværre valgt at opsige vores aftale vedr. opkrævning af grundejerforeningskontingent med udgangen af 2013 da de ikke mente at indtjeningen var som forventet. Opkrævningen fra og med 2014 bliver nu opkrævet af grundejerforeningen bestyrelse én gang årligt i stedet for de 4 kvartals regninger fra Nyfors.

 
      

Grundejerforeningsmøde 2013.

03/2013 Det årlige grundejerforeningsmøde afholdes i Kr. Himmelfarts ferien - lørdag den 11. maj. Invitationen er udsendt pr. post og kan også downloades i menuen Grf. møder.

 
      

Vejrenovering.

10/2012 Vejrenoveringen er nu langt om længe påbegyndt. Renoveringen består af afretning samt tilførsel af ekstra stabilgrus. Til sidst udlægges der perlesten. Renoveringen afsluttes foråret 2013 da vores entreprenør mener det er den bedste løsning.

 

(C) M. Schmidt, Åkandehaven 58, 2765 Smørum